Ny blogg!

Ny blogg - nytt utseende - samma person

ILYE.BLOGG.SE


GLAD :D


Bjuder på en kass egobild tagen av mobilkameran, :)

Fortfarande ingen design, tyvärr! Ska försöka lära mig något i photoshop så jag kan göra någon, men kommer isåfall ta ett bra tag.

Är faktiskt väldigt glad idag, om man bortser från bråk. Har varit väldigt konstigt väder idag, snö och solsken om vartannat. Men jag klagar inte, gillar båda ;) Imorgon är det nationellt prov i engelska, uppsatsen, kommer nog gå åt helvete rent ut sagt! Grammatik och sånt är inte min starka sida. Är mycket bättre på att prata, men sen är jag ju pratglad så :) På fredag fyller min kära bror år och sen om 2 veckor sitter jag i polen. Nej nu ska jag öppna photoshop, önska mig lycka till!

Det värsta jag vet .... det är falska vänner. Jag har upplevt väldigt många sk "vänner" och det har alltid slutat på samma sätt, i bråk. Jag har ofta blivit kallad bitch, fjortis m.m. för att jag står på mig och för att jag vågar säga vad jag tycker. Jag har också blivit kallad taskig för att jag är "snabb i käften". Jag har försökt ändra mig många gånger pga dom orden men det är inte alltid så lätt. Många gånger har jag bara viftat bort orden, eftersom jag känner mig själv bäst och jag bryr mig inte om folk som inte känner mig så bra kallar mig det. Men att höra något sådant från mina "vänner" det är något jag hatar! Jag vill inte bråka med folk, men när någon som jag litat på mycket gör något sånt, och svarar dumt när man frågar vad den ska göra ikväll, ja då blir jag och mina vänner (som såg smsen) väldigt arga. Speciellt när alla vi hade alkohol i blodet. Men jag tänker inte säga förlåt till er, för jag har inte gjort något dumt. Vi var fem stycken som skrev dom svars-smsen. Inte bara två. Så då ska ni inte bara hacka på oss två. Och jag tänker inte snacka med er bakom en datorskärm eller mobilskärm, utan ska jag snacka med någon ska det vara face2face. För bakom skärmarna är alla annorlunda.

Förlåt för ett tråkigt inlägg, behövde prata av mig. Bilden har heller inget att göra med texten, den togs igår på festen förresten, för louise är en av de få som jag verkligen litar på. Hon och jag bråkar, ofta, men det är för att båda är så lika varandra i sättet, vi vill båda ha rätt och ger oss inte. Precis som jag och mahlin. Jag vill bara säga tack, till båda er, för igår. Och tack till Becka och Julia med. Och alla andra som var hos wiking.

Lördag ..


Bild på maggans ben, för hon och bror sitter här bredvid mig.. :)

Idag var jag på donken med tjejerna, sen gick jag o becka in till hanna och köpte mascara. Sen körde vi med mattis, jonte och gustav och lämnade honom och sen vidare till vallberga. Stack till rampen och hälsade på emil och filip och sen körde vi hem. Resten av dagen har varit seg.
Sitter och äter kinderägg just nu. Lite töntigt men gud så gott. Fick någon liten apa med (a)
Kollade nyss på melodifestivalen och har bestämt mig för en sak: jag ska aldrig mer se på melodifestivalen. Okej, kommer nog inte hålla det löftet men ändå, såg ni vem som vann? En operasångare!!!!
Ne nu blir det MTV och lite annat tråkigt.

MOPPE<3Har fortfarande inte hämtat min datorsladd (shame on me). Hade tänkt göra det imorgon men nu har det snöat så vet inte ifall jag kan köra moppe dit. Jo just det, glömt berätta, fått mitt moppekörkort så har kört lite rundor igår med becka och mahlin :) Körde runt om, till slut var vi i skåne län, och uppe på hallandsåsen och aa, överallt och ingenstans. Min moppe på bilden förresten. Imorgon har vi nationella i engelska, hör och läsförståelse. Kommer typ avlida! Men sen är det helg! (y)

Emma - VÄRLDENS BÄSTA MAGGAN! :) den här bloggen borde ni verkligen läsa/följa. Hon är hur snäll och rolig som helst, och hon är även tillsammans med min bror. Hon är bra på att redigera och det kommer ofta bilder (dock inte nu för hennes internet på den bärbara, där alla bilder finns, är sönder) och hon uppdaterar ofta. Läs bloggen och ni kommer garanterat inte ångra er :)


Dagens segaste&tråkigaste..

.. är såklart att jag inte fått hem min datorsladd. Den skulle kommit idag till microtec men hade tydligen inte kommit med postbilen. Väldigt tråkigt eftersom jag var sugen på att fixa ny design till den nya bloggen. Har tyvärr inte kommit på ett namn men det kommer väl efterhand som designen blir klar ;) På lördag får jag också min kära moped (<3) och då blir det donken med flickorna :) Freja med hoppas jag? Nej nu ska jag fortsätta plugga på SO-provet, första andra och mellankrigstiden i prov imorgon.

Under tiden jag fixar ny blogg kommer jag lägga upp en blogg från mina favoriter här.
Jag börjar med två stora favoriter sen kommer det fler några andra dagar :)

Freja - en blogg om Frejas liv helt enkelt. Här hittar du allt från vardagliga saker till fina bilder. En hästintresserad tjej och en grym fotograf. Jag träffar Freja nästan varje dag men att läsa hennes blogg är ändå alltid lika roligt, och jag tycker ni ska spana in hennes fin-fina blogg!

Amanda - Amandas blogg handlar mest om hur hennes vardag ser ut och ibland dyker det upp roliga klipp och bilder. Hon är en grym fotbollsspelare och rolig som få! Hon är också en bra vän till mig och jag tycker lätt ni ska följa hennes blogg!


Freja (t.v) & Amanda (t.h) <3

RSS 2.0