Adios!

Imorgon åker jag. 14.10 går planet från Köpenhamn. Kommer hem den 5 eller 6 januari. Uppdaterar kanske där nere.


Gc<3

onödig information - javisst :}

Visste ni att:
I vissa delar av USA är det förbjudet att kyssa en kvinna när hon sover.





Skolan idag var mycket tråkig. Fick reda på betyg i no - vg (väldigt svagt dock). Sen hade vi också innebandyturnering halva dagen. Vi nittiosexor kom delad tredje plats, också kallat näst sist. Men vi kämpade på bra. Förlorade två matcher, vann en, och spelade oavgjort en. Jag är nöjd iallafall.

Ikväll blir det julmat med hela familjen och maggan. Kommer bli mys och roligt. Sen får ni inte glömma bort att rösta på sofie i nevnariens tävling. Bidrag nummer 7 :)

<3

Barncancerfonden

Ett sista inlägg innan natten.

Emelie Ohlsson, fotografen , la precis upp ett inlägg om barncancerfonden som två tjejer vid namn Louise och Emelie hade startat. Jag har redan bidragit med 20 kronor genom sms. Visst 20 kronor kanske inte är mycket tänker du, men det är alltid något.

Klicka här för att bidra du med! =)

Några betyg

Oj, glömt uppdatera nu ikväll! Haft fullt upp att göra. Håller fortfarande på att packa men som vanligt kommer jag nog packa in i det sista! Åker ju som sagt om 3 dagar (har tjatat sönder alla i klassen nu, sorry) och jag har så mycket att göra nu. Har också fått reda på några betyg.
Matte - G (sänkt mig)
Samhälle - VG
Historia - VG (höjt mig)
Geografi - G
Engelska - VG
Svenska - VG
Spanska - VG

Förhoppningsvis kan jag höja matten igen, och spanskan SKA jag höja mig nästa termin. Så är det bara!

Men ska packa lite till nu (tror jag sagt packa 10000 ggr nu :p)
Imorgon blir det innebandyturnering. Heja 96!<3

Stressad

3 dagar kvar! Kan ni fatta det? 3 dagar sen åker jag till soliga gran canaria!


Nej nu borde jag egentligen äta frukost, klä på mig (är bara halvägs), borsta tänderna, sminka mig, fixa håret. Men om det blir som jag brukar så blir jag megastressad och hinner bara klä på mig, borsta tänderna och sätta upp håret i en tofs. Men det funkar ju det med? Inte så bra, men orka bry sig. Det är skola? Då behöver man inte gå värsta finklädda och megasminkad?

Ha en bra dag allihopa<3

Blondinbella

Kollade nyss på blondinbellas tv-dagbok som gick på tv400 nu klockan 20.50. Går bara i 5 minuter men lite kul att se en bloggare lyckas så bra. Dock pratar hon som Eva i "Eva & Adam". Ni vet den serien som gick när man var liten?

Kom nyss på att jag bloggat 3 inlägg idag. Börjar bli på humör nu igen =) Antar det beror på att det är 4 dagar kvar. Sen är jag där i 17 dagar ungefär.

Och freja? Jag valde också bruna ^^ Haha. Kommer bli supersnyggt med det bruna till ditt blonda hår =)

färgade linser



Har sett detta hos många bloggare. bla ellie och freja. Det är gratis linser för dig som bloggat i två månader, vilket jag har. Vi får då testa färgade linser utan styrka från fargadelinser.com.
Tror jag ska testa ljusblåa eller bruna. Hmm, får tänka lite innan jag skickar iväg mailet till [email protected] =)

I'm back!

Så nu är jag äntligen tillbaka efter min lilla bloggpaus. Eller paus och paus, skrev inte så mycket innan heller så vet inte vad jag ska kalla det. Idag var jag hemma från skolan. Hade feber och ont i halsen igår så mamma tyckte jag skulle vara hemma. Har packat lite idag och haft allmänt tråkigt. Dock inte varit inne på datorn (duktiga jag). Nu ikväll har jag bestämt mig för att blogga lite mer. Ska ändra min design efter jag kommit hem från min resa (åker den 19 kommer hem den 6) och sen ska jag ta tag i det. Blev sugen nu när jag såg att amanda börjat blogga mycket. Sen har jag också fått en datamus av min käre bror. Han hade köpt ny (vet inte när han gjorde det, men antar för ett tag sen, jag är inte så uppmärksam här hemma) så fick jag hans gamla. Den fungerar inte alltid, men den duger ;D Har tagit sönder 2 stycken datamusar så har suttit med touchpaden när jag redigerat lite bilder. Ett tips: gör inte det. Är megajobbigt och tråkigt att inte redigera med en datamus.

Nej nu ska jag packa lite till. Bara 4 dagar tills vi åker.


Puss på mobilbilder *host*..

Dagens..

DAGENS VILL HA: 19 december!
DAGENS KLÄDSEL: slappetröja, mjukisbyxor, underkläder
DAGENS SMINK: gårdagens.
DAGENS FRISYR: morgonrufs (gårdagens plattning)
DAGENS HÄNDELSE: toms födelsedag =)
DAGENS LÅT: lil rain - adore you
DAGENS PLANER: SOVA!! 
DAGENS SAKNAD:
många, men sara
DAGENS DUMMASTE: ingen tror jag?
DAGENS SJUKA: trötthet (är det en sjuka?)
DAGENS DROG: datorn!
DAGENS ROLIGASTE: imorse hos freja!
DAGENS FAVORIT: flikksen<3
DAGENS KÖP: inget.
DAGENS GODIS:  marabou non stop (a)
DAGENS HUMÖR: trött
DAGENS ORD: *suck* (om det räknas ^^)

Tävling hos sabina =)

Jag är med och tävlar hos sabina.
Jag menar kolla allt fint man kan vinna :D
Skulle verkligen behövt både mascara och hårspray !


:)

Andra advent idag :}


Igår: Först kolla handboll med becka, mahlin och tom! Massa mys =) Sen hem och packa och sen åka till amanda för att käka pizza :} Sen gå till freja där det var typ myskväll. Hände lite tjafs men var roligt ändå :} Behövde en sån dag igår där man bara skrattade. Tack för igår allihopa och särskilt tack till freja för att hon är bäst :D <3

Ser helt mobbad ut på denna bilden, men skitsamma, frejs är snygg! ;}

TACK :D



Jag har fått bloggutmärkelse av freja =)

Regler:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till 7 andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

7 bloggar :p
Sofia
Ellinor
Linda
Ellinor
Sofie
Emelie
Sara

Saturday..



Idag ska jag åka till laholm och kolla handboll =) Sen ikväll blir det fest (om jag har skjuts) eller bara tråka.. Uppdaterar kanske senare. På bild mawnda
och guilibe. <3

.. :/



I hate this! Fuck life..

Förlåt men mår inte särskilt bra just nu. Vänner som man inte vet vart man har dom. Kärlek som suger och jag är megadepp. Höres imorgon, och freja? Du är nog den bästa som finns! <3

adore you

Skolan var väl som vanligt. Tråkig, men rolig ibland! Saknade dock amanda (som var på innebandy) och freja (som är sjuk, krya<3)
Imorgon är det äntligen fredag. Klassråd (ta upp det om klasströjorna) Hemkunskap, engelska, spanska (läxa+teater, lite efter med vår teater xD) Sen vad händer i helgen? Freja?

Nej nu ska jag göra spanskan och sen duscha.

<3

Lil rain - adore you, en favorit sedan länge!

Min bloggmix!

Dock läser jag många fler, men dessa är nog favoriterna. Glömt vissa för orkade inte dubbelkolla.
Klicka HÄR för att se den =)

skoltrött x 1000!

Skolan idag, hände inte så mycket. Tråkigt som vanligt och jag är skoltrött så det skriker om det! Därför som jag inte orkar uppdatera så mycket på min blogg. Men det kommer nog komma upp många bilder på min bdb som ni hittar HÄR!
Anyway, kan berätta kort om dagen.
Gympa - var ej med.
Håltimme - hände inte så mycket.
Spanska - korridoren med tom, mahlin och theo, inte mycket jobb men roligt var det!
Håltimme - snackade med magnus om klasströjorna. Ida kom med en riktigt bra idé så vi ska ta upp det på fredag.
Matte - tråkigt som in i, men kom fram till en sak " det luktar fjortis! ", är trött på att de flesta i 8:an förändrats.
No - gjorde inte så mycket, michelle var sjuk så satt i datasalen med marcus och zaur.
Slutade tio i fyra. Alldeles för lång skoldag! Kom hem och satt vid datorn. Borde egentligen göra läxor, men glömde böckerna i skolan. Glömsk (läs: skoltrött) som jag är, så hoppas vi inte har läxa tills imorgon.

En fest skulle sitta bra just nu! Någon som har förslag som man kan göra i helgen?

lussekatter+russin=mums

jag är trött, men jag uppdaterar ;D visst är jag duktig, haha! idag har jag knappt gjort något. duschat och lagt upp massa bilder på bdb. har haft megatråkigt! just det har käkat lussekatter och russin med, mums ;D ikväll ska jag plugga lite, och sen ska jag kolla lite runt bland bloggar! imorgon är det skola igen, men bara en halv vecka sen är det helg igen. tur det! hade aldrig orkat annars. skolan suger and that's it! längtar bara till gymnasiet då man läser något som man vill och inte för att man blir tvingad till det.
Bilden är sen en kräftskiva detta året. Jag, sanna, matilda, nathalie och elvira =)


dålig start på dagen.

Vaknade vid 8 idag, av att jag mådde skit. Kunde inte somna om, så gick upp och gav min kise lite mat och sen gick jag och satte mig framför datorn. Dålig start på dagen iaf! Snart ska jag gå ner och ta något att äta. Har redan tagit en ipren så egentligen borde jag redan ätit? Haha, jag är udda men. Idag blir det nog bara att ta det lugnt och göra lite läxor. Usch skola imorgon. Men jag måste tänka framåt! Bara 17 dagar kvar nu. Längtar så jag nästan spricker!

Min katt Flisan, är hon inte söt? <3

Nedräkningar ..


.. 18 dagar kvar till gran canaria&skolavslutning

.. 23 dagar kvar till julafton

.. 30 dagar kvar till nyårsafton

<3

RSS 2.0