bluebox.se & kamera

skolan idag, tråkig som in i! hittat en sida på internet också, massa roliga saker och presenter. bluebox.se heter den. tror jag ska beställa lite saker därifrån. sitter just nu också och kollar på systemkameror. är sugen på att köpa en. alltid varit intresserad av foto men aldrig varit seriös eller vad man ska säga. några förslag på bra kameror? omgjord bild till tusen men den bjuder jag på ;) färgade mitt hår nu igen. typ blondt, fast vitt och gult i också :/ hatar det! men kan inte färga om det nu pga att det sliter massa på håret. aja. nu ska jag kolla vidare på kameror. missa inte desperate housewifes ikväll klockan 21.00 på kanal 5. säsongsstart! jag vet att jag inte kommer göra det iallfall.


era åsikter

Skola idag. Hände inte så mycket och orkar inte berätta om den för då blir detta världens tråkigaste blogg. Men kom gärna med förslag på vad jag ska skriva om. Svårt att veta vad ni vill läsa om. Även fast det är min blogg och jag bestämmer så vill jag ändå ha era åsikter. Klockan sex blir det iallafall möte med fotbollen. Med 2 föräldrar och ysbys ordförande. Så ska inte våra tränare vara med eftersom det är dom vi vill få bort. Försvinner inte båda så slutar jag eller börjar i ett annat lag. Får ju moppe nästa år så lättare att åka till en annan klubb då. Bilder här nedanför är tagna idag. :]



Freja&Jag, dock blundar jag på denna men den andra är helt suddig. Får ta fler bilder frejisch? <3

Becka&Jag, hon ser megaliten ut :O

Jag är kär i min mössa ^^

Pic's of my new things!

Bilder av mina nya saker ^^


Mina nya stövlar, älska!

Mina nya klackeskor! Dålig vinkel men aja.

Min nya mössa med svart rosett! Mysig! Ignorera mitt ansikte.

i want winter NOW!

vaknade vid 8 idag, men kunde inte somna om så gick upp. var med mamma idag och köpte skor, ett par långa stövlar och ett par klackskor. var inom en sväng på kappahl och köpte en t-shirt och en svart mössa med rosett på. i'm inlove :] här hemma rensade vi ur garderoberna där nere. så hittade mamma mormors gamla vita stickade sjal. assnygg så den har jag tatt nu! hihi, i want winter NOW! btw, bilderna sen festen i fredags hittar ni på min bdb på lördagens datum (länk) har ju bytat namn på bdb så heter nu emmaahaansson. är trött på grancanariiia ^^ ne nu ska jag ner och vara social. slänger upp en bild på stövlarna sen.

ciao <3

en sak..

okeej, bara en sak som är helt cp. det är den gula grejen (fortfarande vet jag inte vad den är till för, hjälp någon?) den är iallafall helt fel, men jag orkar inte ändra det. så den får vara där tills vidare.


slänger upp en bild från skolan igår med.
fv. affe(i bakgrunden) simon, tom, rasmus, julia, joel, johanna, izabells ben.

klar..

klar, i think. kommentera hur ni tycker det blev. fint? fult? något jag ska ändra på?


nytt utseende IGEN.

jag funderar på att göra om utseendet på min blogg igen. är inte nöjd med det mörka så funderar på att ta ljusa färger? typ ljusgrått och ljuslila? för jag gillar trots allt dom färgerna ^^ får se om jag blir klar med det idag. tills vidare är bloggen nerlagt!


tack för igår allihopa<3


cola för hela slanten ;)

festa ikväll :] dock cola för min del ;p känns lite mobbat att komma med en cola flaska xD men men. :] jag är den jag är ;) eller hur? ;) oj många smileysar men det får ni tåla, trots allt min blogg xP have a nice night, i know i will :D

Dagens . .

DAGENS VILL HA: perfekt kropp!
DAGENS KLÄDSEL: jeans, tjocktröja
DAGENS SMINK: mascara, puder
DAGENS FRISYR: uppsatt .
DAGENS HÄNDELSE: nelly & samuels födelsedag :) <3
DAGENS LÅT: hey där - byz (old men knarkade den på matten)
DAGENS PLANER: slappa, laga mat.
DAGENS SAKNAD: att shoppa.
DAGENS DUMMASTE: alla :|
DAGENS SJUKA: ont i ryggen.
DAGENS DROG: vännerna
DAGENS ROLIGASTE: hk? :P och elevtiden (spelade kort och skickade sms^^)
DAGENS FAVORIT: mina vänner
DAGENS KÖP: choklad och apelsinmer
DAGENS GODIS: choklad :b
DAGENS HUMÖR: sådär, vet inte riktigt
DAGENS ORD: kalven (inte jag men alla andra)

grattis ..

.. nelly & samuel :D


dagen
var väl helt okej. hände inte så mycket i skolan. hade hk sista timmen så lagade äppelpaj. ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. ska slänga upp en "Dagens" med och kolla runt på lite bloggar. tips om bra bloggar? kommentera isåfall!


rekord

hade rekord bland statistiken igår ^^ eftersom jag inte är en storbloggare så var det inte så många men det duger för mig. får väl börja skriva lite seriöst nu med. men hade tänkt mig en "Dagens" lista varje dag och sen småinlägg? eller vad tycker ni om det? igår blev det ungefär 3 inlägg på mindre än 2 timmar. nästan chockerande. och just nu borde jag egentligen sitta med no-boken upptryckt i ansiktet men när man glömmer den i skolan är det svårt. klantig som jag är. blir kanske fest på fredag (dock bara cola för min del!) om jag får för mamma och pappa. hoppas!


slänger upp en bild på hur mitt hår blev efter jag haft det i en knut. :O sånt vill jag ha på balen!

Kusin<3

Min kusin är världens bästa och snällaste person! Och när hon skriver blir man alldelles fast av texten. Synd bara att vi inte träffas så ofta. När man är med dig blir man så glad oavsett vilket humör man varit på innan. Finns ingen som dig kusin, du är bäst!

Kolla in hennes blogg här -> Sofia

Edit; länken vägrade fungera! Så kopiera istället (ctrl+c)

http://nittonhundra91.wordpress.com/

Edit2; nu funkar länken igen ^^

Dagens

Kläder: Jeans, kofta, t-shirt.
Frisyr: Uppsatt mestadels av dagen.
Hår medel: Nothing

Låt: Här kommer rebecca
Köp: Festis + Palle kuling
Planer: Sova
Måste: Plugga, men glömde boken ^^
Mående: Trött, annars sådär

Tråkigaste: Att alla kallar mig kalven, väx upp!
Roligaste: Inget.
Dryck: Festis apelsin.
Jobbigaste: Alla!
Känslor: Blandade
Saknad: Inget
Besvikelse: Vännerna, visst ni kanske tycker det är kul, men det är det fan inte! Vänta bara tills ni får vara med om det!

bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll , länk hittar ni HÄR

målar som en kratta

precis innan andra strykningen ska på, går emma ner till badrummet, tar fram nagellacksborttagningen och börjar ta bort. varför gör jag alltid det? börjar bli en vana, en tråkig vana. såg fram emot fina naglar. men när man målar som en kratta så ja, då är kanske bästa lösningen att låta mamma göra det så när hon (och jag) har tid blir det måla mina naglar.

bakade också kladdkaka innan idag till familjen så den ska avnjutas nu, de andra har redan ätit av den men eftersom jag duschade och fixade mig så ska jag äta den nu istället. jag lagade också mat till mig och lars innan idag eftersom han var sjuk och jag ledig. kokade potatis (lars gjorde moset^^), gjorde torsk i ugnen och god hollandaise- (ursäkta stavningen) sås. känner mig riktigt duktig! :} imorgon blir det skola igen. älsklingsdagen av alla skoldagar (bortsett från fredagen såklart) 3 h och 10 min håltimme. :D visserligen slutar vi tio i fyra men det är skitsamma :}


klantig och skakig

precis målat klart första strykningen på naglarna. klantig och skakig som jag är så målar jag ju såklart utanför hela tiden. årh aldrig duktig på något. + att den röda färgen blev vinröd istället?? men men vinrött är ju också snyggt. matchar dock inga kläder/saker jag har..

"mini-tjej/spakväll"

precis utkommen från duschen. hade tänkt ha en liten "mini-tjej/spakväll" för mig själv så tog på mig en ansiktsmask, testade också något nytt för benen, sån hårborttagningscreme för duschen från veet. funkade inte så jättebra, eller jag var inte så noga med det. ska strax fila mina naglar och måla ett lager eller två av min röda nagellacksfärg. tänkte börja matcha min nya röda plånbok som jag köpte i ullared i en av småbutiker utanför. hihi, ska också ändra färgen på texten till vitt. tycker det blev lite mörkt nu när jag ändrade utseendet. skriver kanske ett inlägg senare :}

ge mig vinter!

var på sånt otroligt fotohumör innan. men sen slank lusten ur mig. ligger nu bredvid min ena katt, kollar igenom olika bloggar och ligger och lyssnar med ett öra mot tv:n. så otroligt skönt att vara ledig. men när man som mig inte har något roligt att göra känns det precis som vilken eftermiddag som helst. och nu vill jag shoppa med. kollade igenom massa modebloggar och såg massa fina kläder. avis till tusen! och jag vill vara femton också så jag kan brumma iväg på en moppe och ta en fika med kompisar eller bara mysa. ränneslöv suger! 14 suger! hela denna dagen suger! ge mig vinterväder så man kan ha fler myskvällar, kan dricka varm choklad och kaffe och ha vinterkläder utan att svettas ihjäl!

okej, udda inlägg men jag är så trött så jag vet knappt vad jag skriver ^^

gratissajt.se

gratissajt.se är en sida där du kan få poäng som du sedan byter in mot presentkort, biobiljetter med mycket mera. bli medlemmar genom att klicka här
genom att ni blir medlemmar får jag poäng (såklart) men ni får också poäng. jag fick 50 poäng bara genom att bli medlem. så bli medlem nu! :]


..

festade i lördags. bra början dåligt slut. alla vet väl redan att jag inte mådde så bra efter den kvällen och nu blir det absolut inget mer ölspel för min del! tack och förlåt till alla <3 så nu har jag typ legat helt död sen igår. orkar inget. har jätteont i nacken och kan knappt andas :O men men, lärt mig en läxa iallafall. kommer kanske en uppdatering senare. <3

Klar!

.. eller jag tror åtminstonde jag är det ^^ vad tycker ni? bättre? sämre? kommentera jättegärna. :}


gamla headern..

nya headern..


!!

UNDER UPPBYGGNAD!!

phötisch :*

freja och jag vi är goda vänner fastän väldigt olika.
hon är snygg, jag är ful.
hon gillar hästar, jag har gillat.
hon tar osis, jag tar oxis.
men en sak har vi gemensamt:
skinnjackorna ;]

tack för att du är en sån toppenvän freja!


mobbad bild men jag gillar't.


höst

kommer nog inte uppdatera så mycket. ska göra om bloggen helt, vill ha mer "höst-känsla" eller vad man ska säga nu när det börjar bli kallt och så. kanske slänger upp ett inlägg då och då.


lista :]

orkar inte skriva så mycket om dagen. skrivit det mesta på min bdb , läs där om det är ngt. snart föreläsning (N) men men. slänger upp en lista ist för att skriva :]

DAGENS VILL HA: han (a)
DAGENS KLÄDSEL: jeans, tjocktröja
DAGENS SMINK: NADA :D
DAGENS FRISYR: uppsatt sen efter gympan nersläppt :O krulligt som in i ^^
DAGENS HÄNDELSE: inte mkt.
DAGENS LÅT: jag blev full på min coca cola :]
DAGENS PLANER: föreläsning (N)
DAGENS SAKNAD: amanda såklart :]
DAGENS DUMMASTE: marcus :| skvätte vatten på mina byxor :O
DAGENS SJUKA: foten och benen.
DAGENS DROG: godis och vänner.
DAGENS ROLIGASTE: matten ffs ;D
DAGENS FAVORIT: beckisch och frejisch :]
DAGENS KÖP: gottis :]
DAGENS GODIS: choklad :b
DAGENS HUMÖR: flumm x)
DAGENS ORD: ?


mina favoriter..

hemma från fotbollen nu och har precis käkat. fotbollen var riktigt jobbig (som den ska vara såklart) och rolig och om allting går som vi i laget vill så stannar jag i wry! vi ska kanske få en ny och mycket bättre tränare, annika. :] får hoppas ysby och ränneslövs föreningar går med på detta. jag håller tummarna!

hade tänkt kolla runt nu lite bland olika bloggar på blogg.se , har ju såklart mina favoriter freja och sofie - bäst foton ever! men dom andra är också superbra och som jag alltid läser (orkar inte skriva upp alla här) ska också ta en dusch och krypa ner i min lilla säng. åårh vill verkligen ha en bredare. men men, nöjer mig med den jag har. imorgon är det slapp dag i skolan, men vi har skoljoggen. och ja, springa är inte min starkaste sida. inte långt iallafall. men jag överlever väl? annars får ni bära mig (a) vi syns och hörs!


tidsbrist..

träning nu så hinner inte skriva. slänger upp ett inlägg senare ikväll istället. jobbigt att vi tränar i en och en halv timme på tisdagar och torsdagar dom dagar vi har lång dag med "/ aja.

i sista sekund..

har ingen lust att blogga men man blir nästan fast när man väl loggat in och börjat knappa in lite bokstäver. iallafall så igår spelade vi ju match mot våxtorp. och i sista sekund gjorde dom 2-1 så vi förlorade, men vi spelade bra så jag är nöjd! vi ska inte klaga på att det gick dåligt för vi kämpade iallafall som ett lag den här gången. och jag sprang mycket mer än vad jag brukar. var nästan duktig igår ^^ skolan idag, hände inte så mycket. lite tråk utan amanda men det fixar vi, eller hur freja ? ;] efter skolan var jag med becka och så fikade vi och spelade lite kort, och satt lite vid datorn. hämtade min skinnjacka hos emma med. TACK <3 mina vänner är verkligen guld värda!<3 imorgon blir det nog träning med. om jag har lust. en match kvar sen blir det damlaget :] oj nu har jag skrivit mer än vad jag skulle. aja, checka in en av de bästa fotograferna freja ;D (hihi, lite smygreklam för henne där men det är hon värd )



bjussar på en ekebobild
med ^^ hihi love <3


match

match idag. wry - våxtorp. 17.00 i våxtorp.
nästsista matchen för min del i wry.


pictures

bilderna tagna av freja  



bilderna tagna av mig


<3

god morgon. har lagt in alla bilder på datorn nu. så kommer nog in under dagen. bilderna är tagna av mig eller freja ( kolla jag hittade hur man länkar ^^ ) ekebo ikväll också , :] inte så taggad men blir väl det ;) så nu lägger jag snabbt upp två bilder, en på amanda och freja och en på rebecka :] ekebobrudarna ju ;D

<3

illa-mående

sitter just nu hos grannen och kollar film. 27 dresses blev det just nu :] faktiskt bra hittills eftersom jag älskar typiska tjejfilmer ^^ sjöng lite singstar innan med ^^ haha själv helt lonely men det är skojj, övertalat mamma att köpa det nu :D mår jätteilla också och vet inte vad det är för fel på mig. fryser inte lika mycket längre men. "/ förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men skakade så jag inte kunde röra händerna typ. :| blev nästan rädd inatt ! nej nu ska jag fortsätta kolla film. uppdaterar imorgon om jag orkar. ekebo på kvällen men jag måste bli frisk först.. så får snacka med tjejerna imorgon hur jag ska göra + kolle om jag inte ska med.. är inte alls sugen på det faktiskt. mer sugen på att bara vara hemma..

big bang&döden

skola idag. har bara varit livrädd hela dagen. allt snack om big bang gör mig nervös och rädd. ni kan kalla mig mes om ni vill men jag bryr mig inte! jag är rädd för döden och det är något jag alltid varit. ibland kan jag få sådana ryck där jag bara tänker på att jag kan dö och då blir jag deprimerad. det är inte kul. så alla mina vänner som läser detta ; jag älskar er! <3 visst vi kommer nog inte dö än men ändå. tänkte ni ville veta att jag älskar er ändå? man borde säga det oftare till sina vänner / sin familj. och det ska jag börja med nu.



bild på louise för hon får alltid en på bra humör ;]<3


Pic's !

   
   

bilderna tagna av mig eller freja. ( imfreja.blogg.se )

skolan idag helt OK, hade läxförhör på SO'n men det gick nog bra. sen var väl resten av dagen helt lugn. hände inte så mycket. ikväll blir det ingen fotboll, pga att jag inte alls är sugen på det. blir på torsdag istället. blir väl istället att laga någon mat till mamma för hon har namnsdag (grattis<3)

Foton

har ju som ni alla vet skaffat ny mobil, så tänkte lägga upp lite bilder från den. tagna idag :] (klicka för större bilder)

 
Cita ->                                             Mahlin <3
 
2 underbara                         B2<3
toppenvänner <3         
 
Sötaste becka <3             Tog ju skolfoto med,
                                            för ngn vecka sen, helt
                                             mobbad blev man xD
 Och mitt enskilda, får bjuda lite xD
                                 Ser ut som en nersminkad gris : b

helgen.

har varit i ullared nu under helgen. dom har ju börjat med söndagsöppet och pappa skulle ha någon mässa med sitt jobb där på söndagen så vad passar inte bättre än att campa på gekås lilla camping? (a) hade hur mys som helst, men shoppade inte jättemycket :b köpte / fick en mobil ;D sony ericsson T650i , så har nytt nummer + smsar 3000 sms gratis / månad. 0735366929 är mitt nya nummer, för er som vill ha det :] skriv gärna ert med! imorgon är det back to school. skönt med helg men har inte så farlig dag imorgon. mer än att det kanske är skoljoggen? "/ och jag hatar att springa runt glänninge. :| men får väl överleva på ett eller annat sett. kort uppdatering, förlåt men ska fixa lite med mobilen (a) slänger upp en bild på den så ni förstår varför jag blev förälskad i den (a) ;)


våxtorps marknad

kom hem från fotbollen vid halv åtta. hade mest slapp träning pga match imorgon. våxtorps marknad imorgon med en stund med becka och johan. hoppas på det bästa. vid fem kommer min kära far och hämtar mig så åker vi och hämtar valentina och rebecka.n i vallberga och sen blir det match i trönninge. asså hur tänker dom? match en fredag? men tyvärr kan inte vi ändra det. eftersom det är bortamatch. "/ men men, efter den här säsongen blir det damlaget! tror det är helt bestämt nu. orkar inte vara i ett lag där man inte tränar upp konditionen och där tränarna klagar ifall man förlorat en match. ne då är damlaget mycket bättre!



kort inlägg.



fotboll snart så blir ett kort inlägg. uppdaterar nog mer ikväll. skolan idag helt okej, bortsett från ett no-prov, men det gick nog bra tror jag. svarade på alla iallafall. becka är sjuk och freja gick hem - krya på er <3 antar att det är influensa, men som tur är så har jag redan varit sjuk så hoppas jag inte blir det igen. hade hk idag också på elevens val. pizza med emma.o. den blev mumsig :} slänger upp en bild på mitt kära fotbollslag (som jag funderar på att lämna och gå upp i damlaget)




Mer blogg, mindre bdb.

Skolan idag, väldigt slapp eftersom vi har lite mer än 3 timmars håltimme sammanlagt. Först 2 timmar och sen 1. Så jag har mest spelat kort idag med lite av klassen. Väldigt kul förutom att alla fuskar (inklusive jag själv :b) Men vi har åtminstonde kul och det är det viktigaste ;] Lät kanske lite ful men jaja. På lördag - söndag blir det ullared. Pappa har jobb-mässa på söndagen så vi ska campa på gekås camping :] Träffa Robin med som man inte träffat på ett halvår :O <3 Men innan det blir lördag så har vi match på fredagen och såklart våxtorps marknad med becka och johan. Imorgon händer det rätt mycket i skolan. Prov i no, läxa i religion och svenska + rörelse. Förresten så har jag bestämt mig för att sluta lägga upp så många bilder på bdb. Så kommer nog bli fler uppdateringar här.



3 dagen nu..

freja kolla! jag uppdaterar ;] 3 dagen i rad *stolt* börjar nästan bli en vana att knappa in några ord här, även fast den kanske bara handlar om min dag ^^

skolan idag,
matte - tråkig
engelska - sjöng mest ;)
so - fattar jättemycket nu när vi har sofia.
mat - helt ok.
svenska - jobbade på bra med vanessa och izabell.
spanska - kollade film typ och jobbade lite.
hemkunskap - jobbade med johan gick väl bra, han och freja hade ju krig hela tiden ;p
sen slutade vi . så det var min dag hur var er? :]

ikväll ska jag inte göra så mycket, skulle tränat fotboll men har ingen ork till det idag. tror jag ska börja på en ny bok, får hoppas denna är bra. Kär och galen heter den och är skriven av Jennifer Crusie. Någon som vet om den är bra?

åårh, nu vill jag verkligen ha en systemkamera! give me money!


 




Skola.

Skolan idag var väldigt seg. Först no, jättetrött så fattade inget ^^, sen so, fattar jättebra nu när vi har sofia. Sen idrott, friidrott (N), och sist svenska, jobbade massa. Sen åkte bussen hem. Varför tror alla att jag gillar någon bara för jag kommenterat en endaste bild :O hahah omogna killar x) Ikväll blir det bara slappa och lite så :]


RSS 2.0