Det värsta jag vet .... det är falska vänner. Jag har upplevt väldigt många sk "vänner" och det har alltid slutat på samma sätt, i bråk. Jag har ofta blivit kallad bitch, fjortis m.m. för att jag står på mig och för att jag vågar säga vad jag tycker. Jag har också blivit kallad taskig för att jag är "snabb i käften". Jag har försökt ändra mig många gånger pga dom orden men det är inte alltid så lätt. Många gånger har jag bara viftat bort orden, eftersom jag känner mig själv bäst och jag bryr mig inte om folk som inte känner mig så bra kallar mig det. Men att höra något sådant från mina "vänner" det är något jag hatar! Jag vill inte bråka med folk, men när någon som jag litat på mycket gör något sånt, och svarar dumt när man frågar vad den ska göra ikväll, ja då blir jag och mina vänner (som såg smsen) väldigt arga. Speciellt när alla vi hade alkohol i blodet. Men jag tänker inte säga förlåt till er, för jag har inte gjort något dumt. Vi var fem stycken som skrev dom svars-smsen. Inte bara två. Så då ska ni inte bara hacka på oss två. Och jag tänker inte snacka med er bakom en datorskärm eller mobilskärm, utan ska jag snacka med någon ska det vara face2face. För bakom skärmarna är alla annorlunda.

Förlåt för ett tråkigt inlägg, behövde prata av mig. Bilden har heller inget att göra med texten, den togs igår på festen förresten, för louise är en av de få som jag verkligen litar på. Hon och jag bråkar, ofta, men det är för att båda är så lika varandra i sättet, vi vill båda ha rätt och ger oss inte. Precis som jag och mahlin. Jag vill bara säga tack, till båda er, för igår. Och tack till Becka och Julia med. Och alla andra som var hos wiking.

Kommentarer
Postat av: i D A

Usch, det är aldrig kul att bråka med vänner. Int för att jag nu vet vad som har hänt, men jag kan se lite i vad du har skrivit.

Hoppas iaf att det löser sig.

2009-03-22 @ 20:32:27
URL: http://fivecolours.blogg.se/
Postat av: i D A

sv: Yes! ^^ 96<3

2009-03-22 @ 21:25:28
URL: http://fivecolours.blogg.se/
Postat av: MATILDA

gah. jag vet hur du känner dig.. blä.

har föresten läst ditt mail, svarar sen när jag har bestämt mig om jag skaffar en till eller ej! :)

2009-03-23 @ 11:06:13
URL: http://matildahammar.blogg.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: aaahw : ) Hihi! Neej, någon bloggpaus blir de inte än iaf : )

2009-03-23 @ 19:01:02
URL: http://lindablom.se
Postat av: Emma

sv: ja, dem har mycket bra saker där. =)=)

2009-03-23 @ 19:19:19
URL: http://emmaa95.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejhej kolla gärna in min blogg

2009-03-24 @ 12:52:40
URL: http://youngwoman.blogg.se/
Postat av: Fatma

falska vänner är verkligen något hemskt!

2009-03-26 @ 17:46:09
URL: http://fatmas.blogg.se/

Lämna avtryck här:

Namn:
Remember?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0