Mitt nya hår.

Mahlin klippte mig igår. Mitt hår var ju så slitet och fult att det verkligen behövdes. Klippte av en decimeter och tunnade det. Har alltid haft tjockt hår så var riktigt skönt nu att bli av med lite. Dock var jag tvungen att stryka över mitt ansikte. Såg helt död ut och vill inte utsätta er för chocktillstånd. Ser kanske ojämnt ut på bilden, men jag lutar mitt huvud så därför. Idag har det inte hänt så mycket, därav ingen direkt bra uppdatering. Har dock fått min cam att funka igen, överlycklig är jag :D Ikväll är de flesta på madison eller på annan fest, men smsa mig ifall det händer annat. Är inte alls sugen på fest. Ska nog göra om mitt utseende på bloggen också ikväll ifall jag har lust. Vill få väck den helrosa och lägga till någon annan färg. Kom gärna med förslag. :}


// emma *

Kort inlägg

God morgon, eller ska man kanske säga god middag? Anyway, vaknade för en halvtimme sen. Är dödstrött. Har inga större planer på dagen och kvällen. Kom gärna med förslag. Alla ska till Madison ikväll. Eller de flesta. Så kommer nog bli en ganska död kväll. Aja, skriver mer senare.



Tävlar

Jag är med och tävlar om en megafin väska hos kissie

http://kissies.se/2008/october/vill-ni-ha-min-vaska.html



Jag menar bara kolla på den, enormt snygg! :}

EFTERLYSER!

Någon som vill göra en stilren bloggdesign - gratis? Vore tacksom för tips om någon som gör det eller du själv, för jag är kass på det ^^


nervös till tusen

God morgon allihopa! Vaknade vid halv tio av att min ena katt låg och snarkade. Udda jag vet. Nu har jag ätit frukost och suttit här. Händer inte så mycket mer än att Mahlin ska nog klippa mig idag. Nervös till tuuuuuuuuusen! Men hon har klippt Becka och det blev bra så får hoppas på det bästa. Ska bara duscha och lite sånt, sen kommer hon nog vid fyra ifall allt går enligt planerna.



sommaren.

när man har vänner som mina kan man inte annat än att le ,


sitter just nu och lyssnar på KICK - fest hos mig. tänker på sommaren och på minnena. kom på att jag var inte så mycket med kompisar, eller jag var inte med så många olika. var mest med sanna. sen var vi mycket med husvagnen och så. hade en helt okej sommar med tanke på vädret. hade inte velat ändra på något! bortsett från en moppe ^^ men den kommer om 4 månader. man får tänka positivt. :}

snart ska jag äta kladdkaka :D lägger bara in en bild på mitt udda hår xD gjorde en fläta från ena sidan till andra som ett diadem. hittade det hos ellinorak så testade det för någon dag sen. ignorera mitt rufsiga hår.

 


/ emms *


Stertling AB

Jävla finanskris! Vaknade imorse, ringde mamma, då var hon på banken. Lite konstigt tyckte jag för hon sa inget igår. Sen när hon kom hem sa hon att sterling (det företaget vi åker med till gran canaria) har gått i konkurs och vi har kanske förlorat de pengar som vi köpte resan för. Pengar rätt upp i himlen. Ledsen blev man och vi åkte till banken igen. Där sa dom att vi kanske kan få ut pengarna men inte tack vare sterling, nej utan med vår bank för vi betalade med deras kontokort. Nu är det bara att hålla tummarna att vi får våra pengar igen. Jävla piss-skit! Jag har längtat som in i. Och man kan ju inte boka ny resa för man vet ju inte ifall fler företag kraschar! Det förstörde hela dagen. Pappa hade rätt, det heter stertling och inte sterling! Det störtar ju ändå bara i konkurs.

Sen åkte jag och mamma till mormor och morfars grav i kungsbacka. Mormors födelsedag igår. Så körde vi runt lite där, har ju egentligen aldrig varit mer än hos mormor och morfar så vi körde runt på de vägar mamma alltid cyklade på när hon var yngre. Sen körde vi inom Varberg, har ju aldrig varit där heller. Och sen körde vi till maxi, handlade mat. Och nu hamnade jag här.



Utmanad

Jag har blivit utmanad av freja.

Regler:

* Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.

* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.

* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!


1. Jag har väldigt dåligt självförtroende.

2. Jag blir ofta uppfattad som "bitchig" men det är för att jag står på mig.

3. Jag är mörkrädd & hatar skräckfilmer.

4. Jag har två katter - Flisan & Carlos.

5. Mina favoritbloggar är Stina-lee's  Kenza's  Ellinorak's  Linda's  Izabell's  Sofia's och Freja's. Sen läser jag ju massa andras med :}

6. Jag vill bli smalare / hälsosammare.

7. Jag är kär ^^


Jag orkar inte utmana så många xD så utmanar izabell :)


Här är bilden på mitt hår :D


blogg :]

en till blogg, där jag då kommer mobilblogga istället :P
kommer kanske uppdatera på denna med. men som det ser ut nu så kommer jag inte göra det :P

http://emmaahaansson.blogspot.com/

adios sönderblekt gulblondt hår. hola brunt!

Äntligen har man då färgat håret. Trött på den fakeade hårfärgen som gör att jag ser väldigt röd ut. Nu är det istället brunt, men lite "grå-dassigt" på vissa ställen. Men men, det får duga tills vidare.

Innan kollade jag på gossip girl. Spännande till tusen. Och nu ska jag kolla hål i väggen. Frejas lilla älsklingsprogram ;] Haha, missa inte det nu!

Måste egentligen plugga men eftersom jag var sjuk när vi fick svaren till instuderingsfrågorna så kan inte jag plugga så mycket. Aja hoppas det går bra ändå på tisdag.

Ciao <3


skola imorgon :]

Blev många bilder idag på bilddagboken. Så går det när man är sjuk. Dock blir det skola imorgon. Även fast man träffat dom igår så saknar man verkligen sina vänner. Det är tomt utan deras röster och skratt. Men som sagt imorgon träffar man dom igen. Har precis skrivit klart min reccension av PLUS-programmet som går på onsdagar på svt1 klockan 21.00. Jag är lite efter med det arbetet men ska lämna det imorgon. Hoppas jag får bra betyg på det för har skrivit noggrant och utförligt. Nej nu ska jag kolla lite på tv och sen släcka för natten. I helgen blir det match mot lfk på lördagen och sen öppet hus på john bauer. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske kolla handboll om någon vill kolla med mig, och sen har jag inte bestämt kvällen på lördagen heller. På söndagen får ni gärna komma med förslag :]

Ciao<3



Vill ha en sån tatuering. Antingen en sån eller en med tre hjärtan.

Hola!

Hemma från skolan idag med. Inte bra att vara sjuk. Antagligen blir det skola imorgon men inte helt säkert. Det var ju spanskaprov idag i skolan(därav min överskrift) dock kunde jag inte göra det så jag gör det på fredag istället. Synd att vara sjuk på en såhär toppenonsdag (enligt mahlin) Hon skickade ett sms och sa att dom hade badminton på gympan, sen håltimme i 2h, sen spanskaprov, som enligt henne var lätt, sen håltimme 1h, sen film dom två sista lektionerna. Jag är alltid sjuk fel dagar. Men men, man kan inte hjälpa att man är sjuk. Tur man har vänner som piggar upp en med sms. Becka, mahlin och freja är några av de. Tack för ni finns gulleungar. Nej nu ska jag kolla reprisen på förra säsongen av desperate housewifes. Uppdaterar nog ikväll.

Adios!


<3


Sjuk

Sjuk nu igen, så nu hinner jag blogga. Har fullt upp så oftast lägger jag bara upp några bilder på bilddagboken. Snabbt och enkelt. På bloggen är det lite mer. Man måste skriva en hel text som helst ska vara innehållsrik och förstålig. Dock är jag inte så bra på att omvandla tankar till ord och det tar ett tag innan jag kommer på vad jag ska skriva.
Just nu sitter jag framför datorn, desperate housewifes går på tv'n , dock repris, och bror är i rummet bredvid. Han hade ingen lektion idag mer än yrkesstugan eller vad det nu hette (när jag väl lyssnar på honom så försvinner mitt minne, inte bra!).
Gick iallafall till skolan imorse, men åkte hem efter andra lektionen. Fick några sms av freja och sen somnade jag. Nej nu ska jag skriva lite på min reccension (stavning?) av programmet "PLUS". Sen ska jag också plugga på spanskan. Prov imorgon ifall jag blir bättre.


emmaahaansson

!

Är inte alls på humör för att blogga. Så kommer nog inte uppdatera på ett bra tag. Har ni tur dyker ett litet inlägg upp någon gång.

Gårdagen var iallafall väldigt rolig med många skratt. Idol, Sanna, bror och emma, kan det bli bättre? :]

Ni hittar mig på min bilddagbok. emmaahaansson

S1<3

orkar inte blogga .. förlåt.

sanna ,a.k.a S1,ikväll :D


Mycket text..

Nu hade jag tänkt blogga lite. Inte mycket men litegrann. Är inte alls sugen på att skriva och har inte lust att lägga in fotona på datorn från min megabraiga(*NOT*) mobilkamera. Eller den är ju bra ibland men vill ha en systemis (oj lite tjat där igen, men min blogg ;p).

Skolan idag, först någon nutidsorientering. Många frågor, kunde inte ens hälften ^^ Sen eng, skrev annat slut av filmen "Gilbert Grape". Sen gick jag ut i central och läste engelskabok. Kom till sidan 7 (och den började nog på 5) pga lite roliga personer slog sig ner och började snacka. Efter engelskan var det SO och jag och mahlin jobbade på bra. Sedan lunch och efter det svenska, läste där med i central och då kom iza och joinade mig. Snackade ganska mycket och fick knappt något läst. Sen var det spanska, gjorde inte alls mycket eftersom vi bara övade på provet vi ska ha den 15/10 (?). HK sista timmen och då gick jag, johan och leutrime till banken(tillsammans med resten av klassen fast dom var redan där^^). Kom försent och sen lyssnade vi på någon kille som snusade(enda jag la märke till, då kan ni ana att man hade tråkigt). Sen gick jag och Leutrime(<3) tillbaka.

Nu ikväll skulle jag egentligen gjort Svenska uppgiften men glömde den i skåpet så vet knappt vad jag ska skriva mer än att se om jag kan hitta en särskild produkt och hur den framförs i filmen/tv-serien? Ingen aning men hoppas jag ska lösa detta eftersom läxan är tills imorgon. Ska också kolla runt lite bland roliga bloggar och sen kolla ugly betty + desperate housewifes (ett måste!)

För mycket text, (jag som sa att det inte skulle bli det ^^) för lite bild så bjuder på några random-bilder.
 
Bekkas mobil

Kortspel är ett måste i skolan.

Vindruvor. I love it!


helt slut.

orkar inte blogga.
orkar knappt göra något just nu. helt slut!
så sorry ifall jag inte skriver så mycket nu idag.

hade iaf matteprov första timmen idag. gick hyfsat.
sen ngt med gymnasiet, hon är cp hon syon.
sen gympa - tråååkiigt. snackade med mahlin istället<3
och sist svenska - läste typ hela tiden.

det var min dag, hur var er?

Gossip girl!

Gossip girl nu , säsongstart ju. Älska det programmet. Men nu måste jag gå, det har redan börjat.

Handboll i Laholm

Idag blir det moppa in till Laholm och kolla handboll där om vädret nu tillåter oss att moppa. Sen om becka och mahlin var på så skulle vi äta i Laholm också och ha liten mysdag :p Träffa freja & amanda ska vi också göra :) Ne nu ska jag äta frukost och fixa mig. Sen klockan tolv ska jag ringa mahlin och hoppas då becka hört av sig innan till mig.



eurostop

var och shoppade lite med mamma idag för hon skulle köpa blomma till min kusins pappa. hittade bla en t-shirt i lite tjockare tyg - kappahl. en skjortklänning i siden - h&m, en kofta - b-young, en helt vanlig svart t-shirt - lindex och årets rosa bandet rosetten köpte jag också så den ska få pryda min blåa vinterjacka. bilder kommer senare.

jag ska ha en!

händer idag?

igår så var jag hemma, tog det mest lugnt och chattade med lite roligt folk på msn. idag vill jag bara göra något. helst hade jag velat fota. men får väl kolla runt lite på nätet efter en bra systemkamera. jag ska ha en! så är det bara. :] måste först börja odla ett pengaträd. hade inte varit dumt att ha ett sånt träd på baksidan. hmm, får kolla efter frön att så det med..

kärlek.

kärlek på livet.
kärlek på mina kompisar.
kärlek på familjen.
kärlek på allt.
men framförallt,
kärlek på han.


frågar en sak, gör allt åt en.

Skolan gick väl helt okej. Klassföreståndartid - hände inget sen bild då åkte Mahlin hem (krya på dig gmn). Gick faktiskt väldigt bra på bilden även fast man frågar en sak och han gör allt åt en. :O Men hoppas det blir vg kommer inte bli lätt men men. Engelska - fick reda på hur det gick på mitt prov, vg :] 47 fick jag och gränsen för vg var 44. Så jag är väldigt nöjd för jag hade inte övat. Sen spanska, gick igenom vad som kommer hända på provet och lite så.

Hur var er dag?

Skönt med helg nu. Vet inte vad som händer imorgon. Men på söndag blir det med flickorna till laholm och kolla handboll :] 93:orna som spelar (och kanske fler men vet inte vilka^^) så vi ska agera hejaklack. Hoppas det går bra för dem. Hör av er vad som händer i helgen runt om i Laholm.

xoxo

Skola

Klassföreståndartid
Bild
Mat
Engelska
Håltimme
Spanska


- så kommer min dag se ut. tur att det är fredag för jag är helt slut och trött på skolan och allt vad som hör därtill.

händer?

I skolan idag hände inte så mycket. Jobbigaste dagen på hela veckan (förutom tisdagar). Hade HK sista lektionen så kunde inte vara med på skol-if mötet men jag och mahlin är volleyboll - ledare. :] Ni kan börja muta oss nu ;) haha SKOJJA! Ikväll händer det inte alls mycket tråk som vanligt. Och precis som alla andra frågar (har säkert skrivit det innan med) men

VAD HÄNDER I HELGEN??! :D


pris :D

och priset för världens bästa personer går till...
*trumvirvel*





MAHLIN & FREJA <3

kanske..

inte alls sugen på att blogga just nu. skriver kanske (väldigt tveksamt kanske) ett inlägg ikväll.

RSS 2.0